Jawa Pos TV Surabaya: Béda antara owahan

55 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
Besutané AisooooAis (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Notanotheramy
c (Mbalèkaké owahan 1477588 déning Notanotheramy (rembugan))
Tenger: Pawurungan
c (Besutané AisooooAis (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Notanotheramy)
Tenger: Pambalèkan
 
== Acara ==
* Jakarta Berita Malam
* Pojok Kampung Isuk
* Jatim Awan
* Semanggi (Semangat Pagi)
* Solusi Bisnis
* Warung VOA (Sekarang, MYTV)
* Menek Blimbing
* Super J ''(Dahulu bernama J-Trax)''
* DRTV
* Ketawa Ketiwi JTV
* Happy Holy Kids Muppet Show (kerjasama dengan Spacetoon dan RTV, MYTV)
 
== Pranala njaba ==
151

besutan