TempoTV: Béda antara owahan

68 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
Besutané AisooooAis (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Wirjadisastra
c (Mbalèkaké owahan 1476569 déning Wirjadisastra (rembugan))
Tenger: Pawurungan
c (Besutané AisooooAis (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Wirjadisastra)
Tenger: Pambalèkan
{{Infobox TV channel
| Name = TempoTV
| logofile = logo-tv-tempo1.jpg
| logosize = 220px
| Other name = PT Media Lintas Inti Televisi Nusantara
| sat chan 1 = 918
}}
'''TempoTV''' inggih punika salah satunggaling [[content provider berbasis jurnalisme]] ingkang gadhah jaringan asalipun saking [[Jakarta]], [[Indonésia]].<ref>[http://tv.geourdu.com/live_Tempo_TV-819-33-3.html Tempo TV]</ref>
 
== Sajarah ==
 
{{multiple image
|direction = vertical
|align = right
|width = 200
|image1 = logo-tv-tempo1.jpg
|alt1 = Logo pertama TempoTV (2008-2011)
|caption1 = Logo pertama TempoTV (2008-2011)
}}
Tempo TV inggih ingkang nyamèkakaken kontèn kanthi basis jurnalisme. Tempo TV inggih dipunyasa déning golongan médhia ingkang sampun misuwur inggih punika [[Tempo Media|Tempo]] lan kantor berita radhio, [[Kantor Berita Radio 68H|KBR68H]]. Tempo kanthi sujarahipun lan pengalamanipun ingakng sampun boten dipunragukaken malih, sampun yasa kapitadosan publik dhateng makarya jurnalisme ingkang gadhah kualitas ingkang saé.<ref>[http://www.tempo.co/read/news/2010/03/02/114229265/TEMPO-TV-Kini-Disiarkan-27-TV-Lokal TEMPO TV Kini Disiarkan 27 TV Lokal]</ref> Tempo sampun kathah ngliwati kathah pengalaman lan resiko amargi saged tetep njagi medianipun supados saged tetep swatantra. Déné Kantor Berita Radio, [[Kantor Berita Radio 68H|KBR68H]], sanajan ta taksih kalebet mèdia ingakng énggal sampun saged yasa jaringan pawartos kanthi langkung saking [[900]] [[radhio]] ing Indonésia, [[Australia]], lan sapérangan nagara ing [[Asia]].
Lembaga punika madeg wonten ing sak ngandhapipun naungan PT Media Lintas Inti Televisi Nusantara. Kanthi para tokoh jurnalis ingkang senior saking lembaga punika ingkang mapan wonten ing pérangan komisaris inggih punika Goenawan Mohamad, Bambang Harymurti; lan ing pérangan direksi wonten: Santoso, Toriq Hadad lan Teddy Wibisana. Ing saben dintenipun, operasional tèlèvisi punika dipuntindakaken déning para video jurnalis ingkang profésional. Piyambakipun sadhar lan sanget gadhah greget kanggé nindakaken profesi jurnalisme ingkang siyap ngedalaken karya ingakng béda kanggé para pamiyarsa ing télévisi.
151

besutan