UseeTV: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
Ngowahi tataran rereksan tumrap "UseeTV" ([Besut=Mung idinaké panganggo kang otomatis kadhaftar] (kadaluwarsa 16 Mèi 2019 12.46 (UTC)) [Lih=Mung idinaké panganggo kang otomatis kadhaftar] (kadaluwarsa 16 Mèi 2019 12.46 (UTC)))
c (Ngreksa "UseeTV": Vandalisme makaping-kaping ([Besut=Mung idinaké panganggo kang otomatis kadhaftar] (salawasé) [Lih=Mung idinaké panganggo kang otomatis kadhaftar] (salawasé)))
c (Ngowahi tataran rereksan tumrap "UseeTV" ([Besut=Mung idinaké panganggo kang otomatis kadhaftar] (kadaluwarsa 16 Mèi 2019 12.46 (UTC)) [Lih=Mung idinaké panganggo kang otomatis kadhaftar] (kadaluwarsa 16 Mèi 2019 12.46 (UTC))))
151

besutan