Kutha Langsa: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
Besutané 198.16.66.44 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Aldnonymous
(Mbalèkaké owahan 1477908 déning Aldnonymous (rembugan))
Tenger: Pawurungan
c (Besutané 198.16.66.44 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Aldnonymous)
Tenger: Pambalèkan
 
# [[Langsa Kulon, Langsa|Langsa Kulon]] (14 désa/kalurahan)
# [[Langsa Kutha, Langsa|Langsa Kutha]] (1013 désa/kalurahan)
# [[Langsa Barat, Langsa|Langsa Barat]] (1317 désa/kalurahan)
# [[Langsa Lama, Langsa|Langsa Lama]] (15?)
# [[Langsa Baroh, Langsa|Langsa Baroh]] (12?)
# [[Langsa Wétan, Langsa|Langsa Wétan]] (25 désa/kalurahan)
 
151

besutan