Kabupatèn Tuban: Béda antara owahan

555 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
[[Kecamatan]] ing '''Kabupaten Tuban''' sing diasilake wiwit taun [[1978]] yaiku:
 
# Kecamatan [[Tempurejo, Tuban|TempurejoTempureja]] (divisi saka Kecamatan Jenu) ing taun [[1978]]
# Kecamatan Lemah RejoLemahreja (perluasan saka Kecamatan Bangilan) ing taun [[1978]]
# Kecamatan JatirogoJatiraga KotaKutha (penggabungan sebagian saka Kecamatan JatirogoJatiraga TimurWetan, Kecamatan JatirogoJatiraga Kidul, Kecamatan JatirogoJatiraga BaratKulon, lan Kecamatan JatirogoJatiraga UtaraLor) ing taun [[1978]]
# Kecamatan JatirogoJatiraga Tengah / JatirogoJatiraga Pusat (penggabungan sebagian saka Kecamatan JatirogoJatiraga SelatanKidul lan Kecamatan JatirogoJatiraga BaratKulon) ing taun [[1981]]
# Kecamayan [[Tuban Lor, Tuban|Tuban Lor]] (penggabungan sebagean Kecamatan Tuban Tengah / Tuban Pusat, Kecamatan Tuban KotaKutha, Kecamatan Tuban BaratKulon, lan Kecamatan Tuban TimurWetan / Tamansari) ing taun [[1984]]
# Kecamatan [[Tuban Kidul, Tuban|Tuban Kidul]] (penggabungan sebagian Kecamatan Tuban BaratKulon, Kecamatan Tuban KotaKutha, lan Kecamatan Tuban Tengah / Tuban) ing taun [[1984]]
# Kecamatan [[Pelayangan, Tuban|Pelayangan ]] (divisi saka Kecamatan Widang) ing taun [[1988]]
# Kecamatan Karangsari (divisi saka Kecamatan Palang) ing taun [[1988]]
# Kecamatan RonggomulyoRanggamulya (divisi saka Kecamatan Jenu) ing taun [[1988]]
# Kecamatan PucukrejoPucukreja (penggabungan sebagian saka Kecamatan Tuban SelatanKidul, Kecamatan Tuban KotaKutha, lan Kecamatan Tuban BaratKulon) ing taun [[1992]] (PP RI nomer 47/1992)
# Kecamatan Bangilan Barat / [[Bangilan Kulon, Tuban|Bangilan Kulon]] (penggabungan sebagian saka Kecamatan [[Bangilan, Tuban|Bangilan]] lan Kecamatan Lemahrejo[[Lemahreja, Tuban|Lemahreja]]) ing taun [[2001]]
# Kecamatan [[Tanjungreja, Tuban|Tanjungreja]] (penggabungan sebagian saka Kecamatan Senori, Kecamatan Singgahan, dan Kecamatan Bangilan) ing taun [[2001]]
# Kecamatan Matara (divisi saka Kecamatan Parengan) ing taun [[2001]]
# Kecamatan Budireja (divisi saka Kecamatan Parengan) ing taun [[2001]]
# Kecamatan [[Rengel Wetan, Tuban|Rengel Wetan]] (divisi saka Kecamatan Rengel) ing taun [[2001]]
# Kecamatan [[Sengkaling, Tuban|Sengkaling]] (divisi saka Kecamatan Widang) ing taun [[2001]]
# Kecamatan [[Hantara, Tuban|Hantara]] (divisi saka Kecamatan Palang lan Kecamatan Plumpang) ing taun [[2001]]
{{col-css3-end}}
 
Naraguna anonim