Pratélan tokoh My Little Pony: Friendship is Magic: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
'''Tokoh-tokoh ing My Little Pony: Friendship is Magic''' wis umum ditampa dening kritikus televisi, lan kasebut minangka salah sawijining alasan para penggemar lawas, sing disebut "[[Brony|Bronies]]", dadi kasengsem ing acara kasebut. Karakter ''Friendship is Magic'' katon ing macem-macem media waralaba, kalebu buku komik, game video Gameloft ''My Little Pony'', seri buku anak, adaptasi film teater, lan seri film ''spin-off'' kanthi irahan [[My Little Pony: Equestria Girls]] , ing ngendi sawetara Persahabatankarakter yaiku''Friendship karakteris Magic'' sing diwenehake maneh minangka manungsa ing lingkungan SMA. Ing ngisor iki kapacak daftar karakter saka seri animasi [[My Little Pony: Friendship is Magic]].
 
== Tokoh Utama ==
165

besutan