Wirjadisastra

Gabung 20 Oktober 2010
28 bèt wis ditambahake ,  10 sasi kepungkur
* [[Wikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja]]
* [[Wikipedia:Pratélan tembung wancahan lan wutuhané]]
* [[Wikipedia:Sesambungan]]
<!--
== Artikel sing takwiwiti ==
62.866

besutan