Wirjadisastra

Gabung 20 Oktober 2010
39 bèt wis ditambahake ,  9 sasi kepungkur
* [[:Kategori:Kaca kang lagi kabesut gedhèn-gedhèn‎]]
* [[Panganggo:Wirjadisastra/Patroli|Patroli marang anonim]]
* [[Astamiwa:Halaman_baru|Kaca anyar]]
 
== Wigati ==
62.864

besutan