Kanadhah: Béda antara owahan

10 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Wirjadisastra ngalih kaca Kanadha menyang Kanadhah)
{{Infobox Country ар яьcountry
|native_name = Canada
|common_name = Kanadha
63.506

besutan