Quentin Tarantino: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[sutradara]], penulis naskah sakaligus dadi prodhuser.<ref name="tarantino"/>
 
Sawisé iku dhèwèké nyusul kanggo dolanan peran ning filem-filemé kang uga sukses, kaya ta nalika dolanan peran [[Mr. Brown]] peran ning [[filem]] RESERVOIR DOGS, [[filem]] mau diputer nalika taun [[1992]], dadi [[Jimmie Dimmick]] ning [[filem]] kang judhulé PULP FICTION.<ref name="tarantino"/>
peran ning [[filem]] RESERVOIR DOGS, [[filem]] mau diputer nalika taun [[1992]], dadi [[Jimmie Dimmick]] ning [[filem]] kang judhulé PULP FICTION.<ref name="tarantino"/>
 
Film PULP FICTION iku diputer nalika taun [[1994]], main dadi [[Richie Gecko]] ning [[filem]] FROM DUSK TILL DAWN (nalika taun [[1996]]), main peran dadi [[Pick-Up Guy]] ning filem kang judhulé [[DESPERADO]] (nalika taun [[1995]]), lan dhèwèké uga taun main peran dadi [[Warren]] ning filem GRINDHOUSE.<ref name="tarantino"/>
Main peran dadi [[Pick-Up Guy]] ning filem kang judhulé [[DESPERADO]] (nalika taun [[1995]])
lan dhèwèké uga taun main peran dadi [[Warren]] ning filem GRINDHOUSE.<ref name="tarantino"/>
 
Ora namung dadi sutradara, dhèwèké kang kreatip iku uga akiré bisa nyipta karya, kang kaya ta:<ref name="tarantino"/>