Biskop: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: kagungan → gadhah)
 
{{artikel ing krama}}
[[Gambar:Johann Otto von Gemmingen.jpg|thumb|right|200px|Mgr. Johann Otto von Gemmingen, ([http://en.wikipedia.org/wiki/Prince-Bishopric_of_Augsburg Pangeran-Uskup saking Augsburg]).]]
 
63.840

besutan