Astragara: Béda antara owahan

56 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Russia-Moscow-Arsenal.jpg|thumb|Meriyem lan mortar Wadya Dharatan Napoleon ingkang dipunpajang ing Astragara Kremlin.|al=]]
 
'''Astragara''' utawa '''arsenal''' utawi '''gudhang gaman''' inggih punika panggénan kanggé ndamel, ngrumat, ndandosi, tuwin nyimpen gegaman kanthi kawontenan punapa kémawon,. Gaman ingkang kapernahaken ing astragara saged minangka gadhahipun pribadi utawi bebrayan agungageng. Péranganing astragara inggih punika panggénan kanggé nyimpen gegaman lan obat sawatawis wekdal, kados ta pos sawatawis wahana patroli ingkang namung lumampah ing wekdal mirunggan ing satunggal dinten.<ref>{{citation | title = Firearms | publisher = Idaho Department of Correction | url = http://www.idoc.idaho.gov/content/policy/876 | page = 2 | accessdate = 2014-06-12 | date = 2010}}</ref>
 
==Étimologi==
63.852

besutan