Astragara: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Wirjadisastra ngalih kaca Arsenal menyang Astragara)
Tidak ada ringkasan suntingan
{{artikel ing krama}}
[[Gambar:Russia-Moscow-Arsenal.jpg|thumb|Meriyem lan mortar Wadya Dharatan Napoleon ingkang dipunpajang ing Astragara Kremlin.|al=]]
 
'''Astragara''' utawa '''arsenal''' utawi '''gudhang gaman''' inggih punika panggénan kanggé ndamel, ngrumat, ndandosi, tuwin nyimpen gegaman kanthi kawontenan punapa kémawon. Gaman ingkang kapernahaken ing astragara saged minangka gadhahipun pribadi utawi bebrayan ageng. Péranganing astragara inggih punika panggénan kanggé nyimpen gegaman lan obat sawatawis wekdal, kados ta pos sawatawis wahana patroli ingkang namung lumampah ing wekdal mirunggan ing satunggal dinten.<ref>{{citation | title = Firearms | publisher = Idaho Department of Correction | url = http://www.idoc.idaho.gov/content/policy/876 | page = 2 | accessdate = 2014-06-12 | date = 2010}}</ref>
 
63.852

besutan