Parembugan Naraguna:علاء: Béda antara owahan

141 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Mbalèkaké owahan 1479124 déning Stryn (rembugan)
c (Besutané ILENAS5 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Stryn)
Tenger: Pengembalian
(Mbalèkaké owahan 1479124 déning Stryn (rembugan))
Tenger: Pembatalan
:
|} --[[Panganggo:HsfBot|HsfBot]] ([[Parembugan Panganggo:HsfBot|rembugan]]) 15 Februari 2017 15.41 (UTC)
 
== J78w ==
 
bnm1234 rty, vfdm Eh LTA Info New --[[Astamiwa:Kontribusi pengguna/125.161.107.61|125.161.107.61]] 8 Fèbruari 2019 14.43 (UTC)
3

besutan