Argo (filem 2012): Béda antara owahan

1.674 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Argo (film 2012)")
 
{{Infobox film}}
| name = Argo
| image = Argo2012Poster.jpg
| image_size = 250px
| caption = Poster film ''Argo''
| director = [[Ben Affleck]]
| producer = Ben Affleck<br>[[George Clooney]]<br>[[Grant Heslov]]
| screenplay = [[Chris Terrio]]
| based on = {{Based on|''The Master of Disguise''|[[Tony Mendez|Antonio "Tony" J. Mendez]]}}<br>{{Based on|''The Great Escape''|[[Joshuah Bearman]]}}
| starring = Ben Affleck<br>[[Bryan Cranston]]<br>[[Alan Arkin]]<br>[[John Goodman]]
| music = [[Alexandre Desplat]]
| cinematography = [[Rodrigo Prieto]]
| editing = [[William Goldenberg]]
| studio = [[GK Films]]<br>Smokehouse Pictures
| distributor = [[Warner Bros.|Warner Bros Pictures]]
| released = {{Film date|2012|8|31|[[Festival Film Telluride]]|2012|10|12|Amerika Serikat}}
| runtime = 120 menit<ref>{{cite web|url=http://www.bbfc.co.uk/AFF290034 |title=Argo (15) |work=[[British Board of Film Classification]] |date=October 28, 2012 |accessdate=March 3, 2018}}</ref>
| country = Amerika Serikat
| language = Bahasa Inggris
| budget = $44,5 juta<ref name="BOM" />
| gross = $232.325.503<ref name="BOM">{{cite web|url=http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=argo.htm |title=Argo (2012) |publisher=Box Office Mojo |accessdate=December 7, 2012}}</ref>
| border = no
}}
'''''Argo''''' yaiku film drama Amerika Serikat sing disutradarani dening Ben Affleck lan dening Ben Affleck, George Clooney lan Grant Heslov . Naskah film iki ditulis dening Chris Terrio adhedhasar buku ''The Master of Disguise'' dening Antonio "Tony" J. Mendez lan buku ''The Great Escape'' dening Joshuah Bearman . Juru paragane yaiku Ben Affleck, Bryan Cranston, Alan Arkin lan [[John Goodman]] .
 
 
== Box Office ==
Film ''Argo'' entuk $ 136,025,503 ing Amerika Utara lan $ 96.3 yuta ing negara liya. Total pendapatanne sing ditampa dening film iki inganti $ 232,325,503, ngluwihi anggaran produksi film $ 44.5 yuta. <ref name="BOM" />
 
Ing bukaan akhir pekan, film iki entuk $ 19,458,109, ndadikake urutan nomer loro ing box office sawise film ''[[Taken 2]]'' . <ref name="BOM" />
 
== Rujukan ==
 
== Pranala njaba ==
* {{IMDb title|1024648|Argo}}
* {{Mojo title|argo|Argo}}
* {{Metacritic film|argo|Argo}}
* {{Rotten Tomatoes|argo_2012|Argo}}
 
[[Kategori:Film Amérika Sarékat]]
873

besutan