Ian Fleming: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
nggayutke kaca Inggris
(→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
(nggayutke kaca Inggris)
| Prizes = [[Bebungah Nobèl Sastra]]
}}
'''Ian Lancaster Fleming''' ({{lahirmati|[[Mayfair]], [[London]], [[Inggris]]|28|5|1908|[[Canterbury]], [[Kent]], [[Inggris]]|12|8|1964}}) iku sastrawan asal Inggris, pengarang, wartawan, lan mantan anggota angkatan laut [[Inggris]]. Fleming dikenal minangka pengarang lan pangripta karakter [[James Bond]], nanging saliyané iku uga, Fleming naté nulis buku kanggo bocah cilik ya iku '[[Chitty Chitty Bang Bang]]'' lan buku fiksi liyané.
 
== Pranala njaba ==
9

besutan