Suaasat: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
laut diganti segara, jelay diganti jelai
(Digawé kanthi mertal kaca "Suaasat")
 
(laut diganti segara, jelay diganti jelai)
{{Infobox food|name=Suaasat|image=|image_size=|caption=|alternate_name=|country=[[Greenland]]|region=|creator=|course=[[Panganan pokok]]|type=[[Sop]]|served=Panas|main_ingredient=[[Daging]] ([[Pinniped|asu laut]], [[whale meat|paus]], [[kidang kutub]], utawa manuk laut), [[bawang]], [[kenthang]], [[uyah]], [[mrica]], [[Bay leaf|godhong salam]], [[banyu]]|variations=|calories=|other=}} '''Suaasat''' ya iku sop tradhisional wong [[Greenland|Tanah Ijo]]. Suaasat asring digawé saka asu lautsegara utawa saka paus, kidang kutub, utawa manuk segara.
 
Suaasat asring nyakup [[Bawang bombay|bawang]] lan [[kenthang]] lan mung dibumboni [[uyah]], [[Mrica|mrica ireng]], lan godhong salam. Suaasat uga asring dikukus karo beras utawa nganggo jelayjelai ing banyu ing wayah wengi supaya dadi pati yèn disuntak menyang banyu.
[[Kategori:Sup]]
11

besutan