TVRI Lhokseumawe: Béda antara owahan

21 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng TV(RI)
c (Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Televisi Republik Indonesia)
c (Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng TV(RI))
Tenger: Targèt alihan diganti
#ALIH [[Televisi Republik IndonesiaTV(RI)]]
62.432

besutan