Sistem koordhinat géyografis: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Wirjadisastra ngalih kaca Sistem koordhinat géografis menyang Sistem koordhinat géyografis)
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:WorldMapLongLat-eq-circles-tropics-non.png|thumb|450px|Peta [[Bumi]] sing nggambaraké garis-garis lintang (horizontal) lan garis ujur (vertikal)]]
 
'''Sistem koordinatkoordhinat géografigéyografis''' kanggo nggambaraké titik posisi ing pasuryaning Bumi kang sarujuk karo koordinat [[garis lintang]] lan [[garis ujur]].
 
[[Garis lintang]] ya iku garis vèrtikal sing nanda'ake sudut antara salah siji titik karo garis [[katulistiwa]]. Titik ing sisih [[lor]] garis katulistiwa iku diarani [[Lintang lor]], titik ing sisih [[kidul]] katulistiwa iku diarani [[Lintang kidul]].
63.849

besutan