Cahya: Béda antara owahan

40 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
File
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud (2))
(File)
[[Gambar:Prism rainbow schema.png|thumb|Bagan spektum warna cahya kang disebaraké déning prisma kaca]]
[[File:G W Russell Bathers.jpg|thumb|]]
'''Cahya''' wujud sajinis ènergi wewangun gelombang èlèkromagnetik kang bisa dideleng nganggo [[mata]]. Cahya uga wujud dhasar ukuran mèter: 1 mèter iku let kang diliwati cahya ngliwati vakum ing 1/299,792,458 detik. Kacepetan cahya iku 299,792,458 mèter per detik.
 
40

besutan