Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

2.973 bèt wis ditambahake ,  5 sasi kepungkur
Digawé kanthi mertal kaca "The Rugrats Movie"

'''''The Rugrats Movie''''' ya iku filem komedi-animasi saka Amerika Sarekat taun 1998 sing adhedhasar seri animasi Nickelodeon Rugrats. Filem iki disutradarani dening Igor Kovayov lan Norton Virgien lan ditulis dening David N. Weiss lan J. David Stem. Ana ing filem kasebut, adhine Tommy Pickles, Dil Pickles, dikenalake lan bakal tampil ing seri taun sabanjure. Paraga swara filem iki ya iku EG Daily, Tara Strong, Christine Cavanaugh, Kath Soucie, Cheryl Chase, Cree Summer, lan Charlie Adler, bebarengan karo bintang tamu David Spade, Whoopi Goldberg, Margaret Cho, Busta Rhymes, lan Tim Curry. Acara filem kasebut bakal ditindakake sadurunge musim kaeneme Rugrats.

Filem iki minangka filem animasi pisanan saka Nickelodeon Movies kang uga pisanan ding didhasarake Nicktoon. Filem kasebut nampa komentar positif saka parakritikus lan nyakup untung $141 yuta ing saindenging donya. Filem iki uga dadi filem non- Disney pisanan sing nyakup untung luwih saka $100 yuta ing Amerika Sarekat lan dadi filem animasi paling dhuwur ing program televisi nganti taun 2007.

== Paraga ==

=== Utama ===

* EG Daily minangka Tommy Pickles
* Tara Strong minangka Dil Pickles
* Christine Cavanaugh minangka Chuckie Finster
* Kath Soucie minangka Phil, Lil, lan Betty DeVille
* Cheryl Chase minangka Angelica Pickles
* Cree Summer minangka Susie Carmichael

=== Pandhukung ===

* Jack Riley minangka Stu Pickles
* Joe Alaskey minangka Eyang Lou Pickles
* Melanie Chartoff minangka Didi Pickles lan Grandma Minka
* Michael Bell as Drew Pickles, Chas Finster lan Eyang Boris
* Tress MacNeille minangka Charlotte Pickles
* Phil Proctor minangka Howard DeVille

=== Tamu ===

* David Spade minangka Ranger Frank
* Whoopi Goldberg minangka Ranger Margaret
* Tim Curry minangka Rex Pester
* Hattie Winston minangka Dr. Lucy Carmichael
* Andrea Martin minangka Bibi Miriam
* Busta Rhymes minangka Reptar Wagon
* Roger Clinton, Jr. minangka Air Crewman
* Margaret Cho minangka Lt. Klavin
* [[Edie McClurg]] minangka Perawat
* Charlie Adler minangka United Express Driver
* Gregg Berger minangka Pengumuman Circus Television
* Tony Jay minangka Dr. Lipschitz

== Terusan ==
Ana loro filem terusan saka filem iki, ya iku ''Rugrats in Paris: The Movie'', sing dirilis ing 17 November 2000, <ref name="RottenParis1">{{Cite web|url=http://www.rottentomatoes.com/m/rugrats_in_paris/|title=Rugrats in Paris - The Movie|date=November 17, 2000|website=rottentomatoes.com|access-date=May 16, 2015}}</ref> lan ''Rugrats Go Wild'', sing dirilis nalika 13 Juni 2003. <ref name="RottenWild1">{{Cite web|url=http://www.rottentomatoes.com/m/rugrats_go_wild/|title=Rugrats Go Wild|date=June 13, 2003|website=rottentomatoes.com|access-date=May 16, 2015}}</ref>

== Rujukan ==
{{Reflist|30em}}

== Pranala njaba ==

* {{IMDb title|0134067}}
* {{Rotten Tomatoes|rugrats_movie}}
[[Kategori:Filem abasa Inggris]]
[[Kategori:Film Amérika Sarékat]]
[[Kategori:Filem 1998]]
704

besutan