Setatus konservasi: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Wirjadisastra ngalih kaca Status konservasi menyang Setatus konservasi)
Tidak ada ringkasan suntingan
'''StatusSetatus konservasi''' [[spésies]] iku indikator kamungelan kanggo spésies sing [[takson ekstan|isih ana]] lan kasisa tekan saiki utawa mangsa ngarep. Akèh faktor digunaaké kanggo nemtokaké statussetatus konservasi siji spésies: ora mung spésies sing kasisa, nanging uga kabèh paningkatan utawa panurunan populasi, tingkat suksèsé panangkaran, lan ancaman-ancamané.
 
==TataranTataraning statussetatus==
{| class="wikitable" style="text-align:center; width:80%;"
|+ StatusSetatus konsèrvasi
|-
|
63.848

besutan