SCTV: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
Cohaf ngalih kaca SCTV menyang Surya TV (Indonesia) kanthi nindhihi alihan tanpa nginggal alihan: fix
c (Cohaf ngalih kaca Surya TV (Indonesia) menyang SCTV kanthi nindhihi alihan: lta manda )
c (Cohaf ngalih kaca SCTV menyang Surya TV (Indonesia) kanthi nindhihi alihan tanpa nginggal alihan: fix)