Basa Sundha: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
* [[Aksara Sundha]]
 
== Referensi ==
{{reflist}}
 
{{Basa ing Indonésia}}
5

besutan