Brunéi Darussalam: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎Pranala njaba: éjaan, replaced: Krajaan → Karajan)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
{{Brunei infobox}}
'''Brunei Darussalam''' iku nagara ing [[Asia Kidul-Wétan]]. Kutha krajané ya iku [[Bandar Seri Begawan]]. Nagara iki nduwé padunung kurang luwih 300.000 jiwa. lan jembaré ana ...3000 km2.
 
== Pranala njaba ==
619

besutan