Brunéi Darussalam: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
{{Infobox Country
{{Brunei infobox}}
|nama=Brunei Darussalam
}}
'''Brunei Darussalam''' iku nagara ing [[Asia Kidul-Wétan]]. Kutha krajané ya iku [[Bandar Seri Begawan]]. Nagara iki nduwé padunung kurang luwih 300.000 jiwa. lan jembaré ana 3000 km2.
 
619

besutan