Carlos Soler: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
c
→‎Karir klub: ndandani pangéja, replaced: gelandang → glandhang (2) using AWB
Tidak ada ringkasan suntingan
c (→‎Karir klub: ndandani pangéja, replaced: gelandang → glandhang (2) using AWB)
 
==Karir klub==
Lair ing [[Valencia]], Soler gabung karo klub kutha [[Valencia FC]] ing taun 2005 nalika umur 8 taun; wiwitané ''striker'' prolifik, dhèwèké ditolak manèh dadi gelandangglandhang nyerang lan gelandangglandhang tengah.<ref>{{cite web|url=http://www.diariodemestalla.com/s/escuela/a/2151-carlos-soler-el-futbolista-total-2015-06-22|title=Carlos Soler, el futbolista total|trans-title=Carlos Soler, the complete footballer|publisher=Diario de Mestalla|language=es|date=22 June 2015|accessdate=29 January 2018}}</ref> Dhèwèké miwiti debut senior kanthi dadi pemain cadangan ing 3 Mèi 2015, wiwit kalah 0-1 ing Segunda División B nglawan UE Cornellà.<ref>{{cite web|url=https://www.vavel.com/es/futbol/segunda-b/484596-el-valencia-mestalla-se-aprieta-en-la-clasificacion.html|title=El Valencia Mestalla se aprieta en la clasificación|trans-title=Valencia Mestalla tighten up on the table|publisher=Vavel|language=es|date=3 May 2015|accessdate=29 January 2018}}</ref>
 
Soler damel gol kapisanan nalika tanggal 13 Dhésèmber 2015, nglakoni tetandhingan keloro ana ing babak 2-2 mungsuh CF Badalona.<ref>{{cite web|url=http://www.lasegundab.es/blog/2015/12/13/tablas-entre-badalona-y-valencia-mestalla-43026.html|title=Tablas entre Badalona y Valencia Mestalla|trans-title=Draw between Badalona and Valencia Mestalla|publisher=LaSegundaB|language=es|date=13 December 2015|accessdate=29 January 2018}}</ref> Ing tanggal 12 Maret dhèwèké gawé kontrak anyar,<ref>{{cite web|url=http://www.levante-emv.com/valencia-cf/2016/03/12/valencia-renueva-carlos-soler-gran/1390797.html|title=El Valencia renueva a Carlos Soler, su gran promesa|trans-title=Valencia renew Carlos Soler, their great prospect|publisher=[[Levante-EMV]]|language=es|date=12 March 2016|accessdate=29 January 2018}}</ref> lan minangka pemain pengganti sing ora digunakaké nalika menang 2-1 ing klub utama nglawan [[Athletic Bilbao]] kanggo mangsa [[Uni Bal-balan Éropah|UEFA]] Europa League.
352.737

besutan