Per Mertesacker: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: ndandani pangéja, replaced: bek → bèg (2), Bek → Bèg (2) using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: tethandingan → tetandhingan)
c (→‎top: ndandani pangéja, replaced: bek → bèg (2), Bek → Bèg (2) using AWB)
|currentclub = [[Arsenal F.C.|Arsenal]]
|clubnumber = 4
|position = [[BekBèg|BekBèg tengah]]
|youthyears1 = 1988–1995
|youthclubs1 = TSV Pattensen
|ntupdate = 17:00, 10 Agustus 2011 (UTC)
}}
'''Per Mertesacker''' ({{lahirmati|[[Hannover]], [[Jerman Kulon]]|29|9|1984}}) iku sawijining juru main [[bal-balan]] saka nagara [[Tim nasional bal-balan Jerman|Jerman]]. Panjenengané main dadi [[bekbèg|bekbèg tengah]] ing klub [[Arsenal F.C.|Arsenal]] [[Liga Primer Inggris]] lan {{timnas|Jerman|tim nasional Jerman}}.
 
Mertesacker uga main ing [[Hannover 96]] lan [[SV Werder Bremen|Werder Bremen]] sadurungé panjenengané gabung ing klub Arsenal wulan Agustus 2011.<ref name="Arsenal">{{cite web |url=http://www.arsenal.com/news/news-archive/per-mertesacker-set-to-join-arsenal |accessdate=31 August 2011|title=Per Mertesacker set to join Arsenal | date = 31 August 2011 | publisher = Arsenal}}</ref> Mertesacker kacathet main kaping 76 lan ncetak 1 gol ing timnas Jerman. [[Piala Donya 2006]] ya iku tetandhingan gedhé kapisanan kang panjenengané lakuni ing klub timnas Jerman.
352.737

besutan