Giorgio Chiellini: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: ndandani pangéja, replaced: bek → bèg (2) using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: pemain → juru main (2))
c (→‎top: ndandani pangéja, replaced: bek → bèg (2) using AWB)
'''Giorgio Chiellini''' ({{lahirmati|[[Pisa]]|14|8|1984}}) ya iku juru main bal-balan [[Italia]] kang main kanggo klub Serie A [[Juventus]]. Dhewekè main minangka bekbèg tengah, ing wiwitaning karier minangka juru main bal-balan, dhewekè minangka bekbèg kiri.
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan