Washington (praja): Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat (4) using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
c (ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat (4) using AWB)
 
Website = access.wa.gov |
}}
[[Washington]], iku siji praja [[AmérikaAmérikah Sarékat]]. Praja Washington béda karo kutha krajan AmérikaAmérikah Sarékat: [[Washington, DC|Washington D.C.]]. Praja iki dumunung ing sisih lor-kulon. Ing taun [[2009]], praja iki sing ndunungi 6,459,224 jiwa lan jembar wewengkon 184,827 km². Kutha krajané ya iku [[Olympia, Washington|Olympia]].
 
Praja iki duwé angka kapadhetan sing ndunungi 34,2 jiwa/km².
 
[[Kategori:Washington| ]]
[[Kategori:Praja AmérikaAmérikah Sarékat]]
 
 
{{Nagara-geo-stub|AmérikaAmérikah Sarékat}}
352.737

besutan