Haiti: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
c (→‎top: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat using AWB)
 
}}
 
'''Haiti''' iku nagara pulo ing [[Karibia]]. Kutha krajané ya iku [[Port-au-Prince]]. Nagara iki sing ndunungi kurang luwih 8.373.750 ing taun [[2006]] lan jembaré ana 27.750 km². Haiti wujud nagara angka loro sing mardika ing [[Bawana Amérika]] sawisé [[AmérikaAmérikah Sarékat]]. Haiti uga salah siji produsèn [[gula]] paling wigati ing donya.
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan