Warren G. Harding: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
c
ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat (11) using AWB
(éjaan, replaced: politikus → pulitikus, Gereja → Gréja, Amerika → Amérika (2), sing ka- → angka , ka- → angka)
c (ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat (11) using AWB)
 
| nationality=Amérika
| image=Collier's Harding Warren Gamaliel.jpg
| order=[[Présidhèn AmérikaAmérikah Sarékat]] angka 29
| term_start=[[4 Maret]] [[1921]]
| term_end=[[2 Agustus]] [[1923]]
| spouse=[[Florence Harding]]
| children=[[Marshall Eugene DeWolfe|Marshall]] ([[Anak tiri]])
| party=[[Parté Républik AmérikaAmérikah Sarékat|Républik]]
|occupation=[[Jurnalis]] dan [[Pengusaha]]
| vicepresident=[[Calvin Coolidge]]
|}}
 
'''Warren Gamaliel Harding''' ({{lahirmati|Dekat [[Blooming Grove, Ohio]]|2|11|1865|[[San Francisco]], [[California]]|2|8|1923}}) ya ikung [[Politik AmérikaAmérikah Sarékat|politisi Amérika]] lan [[Présidhèn AmérikaAmérikah Sarékat|Présidhèn]] [[AmérikaAmérikah Sarékat]] angka 29 ([[1921]]-[[1923]])<ref>Suhindriyo. 1999. Biografi Singkat Présidhèn-Présidhèn AmérikaAmérikah Sarékat. Yogyakarta: Yayasan Pustaka Nusatama, hal.108.</ref>. Panjenengané ya iku [[Présidhèn AmérikaAmérikah Sarékat]] keenem sing tilar donya nalika isih njabat<ref>http://www.whitehouse.gov/about/presidents/warrenharding</ref>. Panjenengané tilar donya tanggal [[2 Agustus]] [[1923]]<ref>http://millercenter.org/academic/americanpresident/harding</ref> ing [[San Francisco]], [[California]] amarga kenèk [[serangan jantung]]<ref>http://www.ipl.org/div/potus/wgharding.html</ref>. Minangka salah sijining anggota Parté [[Parté Républik AmérikaAmérikah Sarékat|Républik]] saka [[AmérikaAmérikah Sarékat]] kanggo wewengkon [[Ohio]]<ref>http://www.answers.com/topic/warren-harding</ref>, panjenengané dikancani déning wakil présidhèn [[Calvin Coolidge]] sing salanjuté nggantèkaké posisiné minangka [[Présidhèn AmérikaAmérikah Sarékat]] sawisé tilar donya<ref>http://www.infoplease.com/ipa/A0760613.html</ref>.
 
== Réferènsi ==
 
{{DEFAULTSORT:Harding, Warren G.}}
[[Kategori:Présidhèn AmérikaAmérikah Sarékat]]
[[Kategori:Lair 1865]]
 
348.872

besutan