Wong Sèrbi: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat (2) using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: : → :)
c (→‎top: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat (2) using AWB)
 
|pop22 = '''250.000+'''
|ref22 =
|region23 = {{flag|AmérikaAmérikah Sarékat}}
|pop23 = 172.874
|ref23 = <ref>{{cite web |url=http://factfinder.census.gov/servlet/IPTable?_bm=y&-reg=ACS_2007_1YR_G00_S0201:558;ACS_2007_1YR_G00_S0201PR:558;ACS_2007_1YR_G00_S0201T:558;ACS_2007_1YR_G00_S0201TPR:558&-qr_name=ACS_2007_1YR_G00_S0201&-qr_name=ACS_2007_1YR_G00_S0201PR&-qr_name=ACS_2007_1YR_G00_S0201T&-qr_name=ACS_2007_1YR_G00_S0201TPR&-ds_name=ACS_2007_1YR_G00_&-TABLE_NAMEX=&-ci_type=A&-redoLog=false&-charIterations=424&-geo_id=01000US&-geo_id=NBSP&-format=&-_lang=en |title=Selected Population Profile: Serbian |accessdate=2009 |work= |publisher=US Census Bureau |date=2007 }}</ref>
|related-c =
}}
'''Wong Serbia''' ([[Aksara Sirilik Serbia]]: Срби Latin Serbia: Srbi) iku [[bangsa]] utawa [[bebrayan]] sing manggon ing [[Éropah Tengah]] lan [[Balkan]]. Suku bangsa iki manggon ing wewengkon [[Serbia]], [[Montenegro]], [[Bosnia-Herzegovina]] lan [[Kroasia]]. Bangsa Serbia uga dadi minoritas ing [[FYROM]] lan [[Slovenia]]. Bangsa iki kanthi resmi diakoni minangka minoritas déning [[Rumania]] lan [[Hongaria]]. Ana [[diaspora Serbia]] sing cukup akèh ing [[Éropah Kulon]] (konsèntrasi ing [[Jerman]], [[Prancis]], [[Swiss]] lan [[Austria]]), lan uga ing [[Amérika Lor]]: [[AmérikaAmérikah Sarékat]] lan [[Kanada]].
 
== Rujukan ==
352.737

besutan