1 Januari: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
→‎Kadadosan Wigatos: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat using AWB
(→‎Kadadosan Wigatos: ganti isi, replaced: Mekkah → Mekah)
c (→‎Kadadosan Wigatos: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat using AWB)
 
* [[404]] - Tetandhingan [[gladiator]] ingkang pungkasan dipunselenggarakan ing [[Roma]].
* [[630]] - [[Muhammad]] sesarengan kaliyan wadyabala tentaranipun naklukaken kitha [[Mekah]] kanthi damai.
* [[1763]] - Abraham Lincoln, Présidhèn angka 16 [[AmérikaAmérikah Sarékat]] mroklamasèkaken émansipasi rasial.
* [[1801]] - Asteroid [[1 Ceres]], ingkang sepindhahan dipunpanggihi.
* [[1912]] - [[Taiwan]] dipundéklarasèkaken minangka nagari.
352.730

besutan