Salad: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
→‎Sajarah salad: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan (2))
c (→‎Sajarah salad: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat using AWB)
Sejarawan ngandharaken bilih manawi [[Bangsa Roma]] dhahar [[janganan]] kacampur kaliyan [[saus]]. [[Babilonia]] nedhi [[janganan]] [[ijo]] kaliyan [[lenga]] lan [[cuka]] kalih èwu [[taun]] kepengker. Nalika [[taun]] 1699 wonten ing [[buku]], ''Acetaria:A Discourse on Sallets, John Evelyn'' ngusahakaken kanca-kancanipun [[Britons]] dhahar salad.
 
[[AmérikaAmérikah Sarékat]] ngawéntaraken salad wonten ing pungkasan [[abad]] 19. Saking [[Éropah]] lan [[Amérika]] dhateng [[Cina]], [[Jepang]], lan [[Australia]] salad banjur dipunsadé wonten ing [[Supermarket]] kanggé tiyang ingkang boten gadhah wekdal kanggé damel salad. Wonten ing [[restoran]] padatanipun sampun wonten ''salad bar'' ingkang dipunranté [[panganan]] ''fastfood'' kados wonten ing [[McDonald's]] lan [[KFC]].
 
== Salad versi Indonésia ==
352.737

besutan