Ali Wardhana: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: Mentri → Mantri (6))
c (→‎top: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat using AWB)
 
'''Prof. Dr. Ali Wardhana''' ({{lahirmati|[[Kutha Surakarta|Sala]], [[Jawa Tengah]]|6|5|1928}}) inggih punika tilas dhékan [[Fakultas]] [[Ékonomi]] [[Universitas Indonésia]] lan ugi nimpuna parékonomian [[Indonésia]] ingkang misuwur lan pinitados kanggé nyepeng kalungguhan wigati ing [[pamaréntahan]].<ref name="internet1"/><ref name="internet2"/> Panjenenganipun naté njabat dados Mantri Kauangan Républik Indonésia ngantos gangsal welas [[taun]] dangunipun, inggih punika ing antawisipun taun [[1968]]-[[1983]].<ref name="internet1"/> Salajengipun njabat dados Mantri Ékonomi, indhustri lan Pengawasan Pembangunan, ngantos gangsal taun dangunipun, inggih punika ing taun [[1983]]-[[1988]].<ref name="internet1"/> Minangka dhékan FEUI panjenenganipun njabat ngantos sedasa taun dangunipun, inggih punika taun [[1967]]-[[1978]].<ref name="internet1"/> Nalika [[wulan]] [[September]] [[1971]] panjenenganipun kapilih minangka pangarsanipun ''Board of Governors Bank Donya'' lan Dana Moneter Internasional kanggé periodhé [[1971]]/[[1972]].<ref name="internet1">[http://www.ui.ac.id/download/guru_besar/Prof_Dr_Ali_Wardhana.pdf '''Prof. Dr. Ali Wardhana'''] dipunundhuh tanggal 1 Oktober 2011)</ref><ref name="internet2">[http://www.tokohindonesia.com/index2.php?option=com_resource&controller=article&Itemid=271&category_id=282&article=444 '''Ali Wardhana'''] dipunundhuh tanggal 1 Oktober 2011)</ref>
 
Ali Wardhana pikantuk gelar [[sarjana]] saking Fakultas Ékonomi [[Universitas Indonésia]] ([[1958]]).<ref name="internet1"/> Salajengipun, nglajengaken studinipun dhateng [[Universitas California]] ing [[Berkeley]] [[AmérikaAmérikah Sarékat]] lan pikantuk gelar ''Master of Arts'' ing taun [[1961]].<ref name="internet1"/> Nalika taun [[1962]], panjenenganipun kasil pikantuk gelar Ph.D saking Universitas California kanthi dhisertasi ingkang irah-irahanipun “Monetary Policy in an Underdeveloped Economy: with Special Reference to Indonésia”.<ref name="internet1"/>
 
== Pranala njawi ==
352.737

besutan