Elizabeth Taylor: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat (2) using AWB
(→‎Filmografi: ganti isi, replaced: pemain → juru main (5))
c (ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat (2) using AWB)
Tenger: Dibalèkaké
| awards = '''[[Bebungah Pancapaian Sayuswaning Gesang AFI]]'''<br />Pancapaian Sayuswaning Gesang (1993)
}}
'''Dame Elizabeth Rosemond Taylor''', [[Order of the British Empire|DBE]] (miyos [[27 Fèbruari]] [[1932]] - [[23 Maret]] [[2011]]) aktris [[AmérikaAmérikah Sarékat]] wiyosan [[Inggris]] ingkang kaping kalih menang [[Academy Award]] minangka [[Aktris Paling Apik (Oscar)|Aktris Paling Saé]]. Elizabeth Taylor naté palakrama kaping 8 lan pegatan kaping 7 (dados randha nalika dipuntilar séda garwanipun ingkang nomer 3, [[Michael Todd]]), kalebet ing antawisipun kaping kalih palakrama lan kaping kalih pegatan kaliyan aktor [[Richard Burton]].
 
== Filmografi ==
* [http://www.elizabethtayloraidsfoundation.org Elizabeth Taylor Aids Foundation (ETAF)]
* [http://www.ginnydougary.co.uk/1999/10/10/elizabeth-the-first/ Wawancara Ginny Dougary kaliyan Elizabeth Taylor] (1999)
* [http://www.rootdig.com/elizabeth_taylor.html Manifes kapal ingkang mbeta Elizabeth Taylor nuju AmérikaAmérikah Sarékat]
 
{{DEFAULTSORT:Taylor, Elizabeth}}
352.737

besutan