Scary Movie 5: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat using AWB
(énggal)
 
c (→‎top: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat using AWB)
 
{{Infobox film|name=Scary Movie 5|image=ScaryMovie5.jpg|alt=|caption=Poster Film|director=[[Malcolm D. Lee]]|producer=[[David Zucker (filmmaker)|David Zucker]]<br />Phil Dornfeld|writer=[[Pat Proft]]<br />David Zucker|starring=[[Ashley Tisdale]]<br />[[Simon Rex]]<br />[[Erica Ash]]<br />[[Molly Shannon]]<br />[[Heather Locklear]]<br />[[J.P. Manoux]]<br />[[Jerry O'Connell]]<br />[[Charlie Sheen]]<br />[[Lindsay Lohan]]|music=[[James L. Venable]]|cinematography=Steven Douglas Smith|editing=Sam Seig|studio=[[Brad Grey|Brad Grey Pictures]]|distributor=[[Dimension Films]]<br />[[The Weinstein Company]]|released={{Film date|2013|04|12}}|runtime=86 Menit<!--Theatrical runtime: 85:46--><ref name="bbfc">{{cite web|title=''SCARY MOVIE 5'' (15)|url=http://www.bbfc.co.uk/releases/scary-movie-v-2013-1|work=[[British Board of Film Classification]]|date=2013-04-08|accessdate=2013-04-08}}</ref>|country=Amerika Serikat|language=Inggris|budget=$20 Juta|gross=$77,129,831}}
'''''Scary Movie 5''''' inggih punika [[filem]] [[horor]] [[komedi]] saking [[Amerika Serikat|AmérikaAmérikah Sarékat]] ingkang dipundamel ing taun 2013 Film punika kaarahaken déning [[Malcolm D. Lee]]. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Pat Proft lan David Zucker. Juru damel kapasrahaken dhumateng Phil Dorfeld sesarengan David Zucker. Déné musikipun dipungarap kalian James L. Venable. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun [[Ashley Tisdale]], [[Simon Rex]], Erica Ash, Darrel Hammond, Bow Wow, lan sanèsipun. Filem Scary Movie 5 kababar ing surya [[12 April]] [[2013]] déning Dimension Film lan The Weinstein Company. Kanthi rantaman $20 yuta, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $77,129,831.
 
== Juru paraga ==
352.737

besutan