Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia: Béda antara owahan

Replacing Wikipedia_Asian_Month_Logo_v2.svg with File:Wikipedia_Asian_Month_Logo.svg (by CommonsDelinker because: File renamed: Criterion 6 (maintenance or bug fix) · no reason for v2 when v1
(Replacing Wikipedia_Asian_Month_Logo_v2.svg with File:Wikipedia_Asian_Month_Logo.svg (by CommonsDelinker because: File renamed: Criterion 6 (maintenance or bug fix) · no reason for v2 when v1)
 
__NOTOC__
{{WAM
|header = Wulan Asia Wikipédia <div style="margin-right:1em; float:right;">[[File:Wikipedia Asian Month Logo v2.svg|300px|center]]</div>
|subheader =
'''Wulan Asia Wikipédia''' iku kagiyatan besutandhing (''edit-a-thon'') taunan kang ancas ngundhakaké sesurupan antarané paguyuban-paguyuban Asia ing Wikipédia. Lumaku sasuwéné sasi Nopèmber 2018, kagiyatan Wulan Asia ing Wikipédia Jawa nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel kang gegayutan nagara-nagara ing Asia. Ing taun kapungkur, éwon artikel kasumbangaké sarana puluhan basa ing dalem Wulan Asia Wikipédia.
3.044

besutan