Rajawali TV: Béda antara owahan

95 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
}}
'''RTV''' (Singkatan teka '''"Rajawali Televisi"''', sadurunge jenenge iku '''B-Channel''') iku stasiun [[televisi]] sing ana ing [[Indonesia]] sing diduweni dening [[Rajawali Corpora]]. RTV resmi disiarkan ing [[1 November]] ing [[Jakarta]] kanthi jeneng B-Channel. Saiki, program RTV dhewe luwih fokus marang program hiburan, "kabar alus" lan "macem-macem acara" kanggo kulawargane. Ing [[3 Mei]] [[2014]], B-Channel ganti jeneng dadi '''RTV'''.<ref>https://www.tabloidbintang.com/berita/polah/read/6989/b-channel-ganti-nama-rajawali-televisi-rtv-lebih-berwarna-dan-variatif B-Channel berganti menjadi RTV.</ref>
== Jaringan ==
 
* RTV Jakarta
* RTV Palembang
* RTV Medan
* RTV Langsa
* RTV Lampung
* RTV Aceh
== Rujukan ==
{{Reflist}}
Panganggo anonim