Widyawati: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
sakedhik
c (→‎top: ngganti tembung, replaced: termasuk → kalebu using AWB)
c (sakedhik)
| website =
}}
'''Widyawati''' ({{lahirmati||12|7|1950}}) artis [[Indonesia]] kang berjayasuksès awit dekadedasawarsa 1970-an lan 1980-an, JenengeJenengé wiwit kondhang nalika mbintangi Yuli ning filem ''[[Pengantin Remaja]]'' (1971) karo Romi kang diperanakédiparagakaké déning [[Sophan Sophiaan]], dikenal dadi juru main filem kang kondhang ning taun era 1970-an lan 1980-an.<ref name="Widyawati 1">[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/w/widyawati Biografi Widyawati] dipununduh tanggal 20 Juli 2011</ref>
Dunya filem ora namung nggawé dhèwèké kondhang, nanging uga nemu pepujaning atiné,
aktor lan sutradara Sophan Sophiaan, kang akiré nikah ning tanggal [[9 Juli]] taun [[1972]], ning [[Masjid Al-Azhar]].<ref name="Widyawati 1"/>