Paus Sixtus V: Béda antara owahan

112 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan, replaced: greja → gréja, jabatan → kalungguhan, punika, → punika)
 
[[File:Mehrerau Collegiumskapelle Papst 04 Sixtus V a.jpg|thumb|right|255px|<center> {{PAGENAME}} </center>]]
 
'''Paus Sixtus V''' punika ngasta kalungguhan Paus [[Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[1585]]-[[1590]]).