TV(RI): Béda antara owahan

121 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Nambahi isi
(Mbalèkaké owahan 1485379 déning 180.249.198.253 (rembugan))
Tenger: Pawurungan
(Nambahi isi)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
terr serv 35 = [[Kabupatèn Kebumen|Kebumen]] |
terr chan 35 = 47 UHF (melalui [[Ratih TV]]) (TVRI Nasional) |
terr serv 36 = [[Kabupatèn Trenggalek|Trenggalek]] |
}}
terr chan 35 = 11 VHF (TVRI Jawa Timur / TVRI Nasional) |
 
}}
 
'''Televisi Républik Indonésia (TVRI)''' iku [[stasiun televisi]] pisanan ing Indonésia, sing anggegana wiwit taun [[1962]] ing [[Jakarta]]<ref>[http://www.tvri.co.id/sejarah.php Sejarah TVRI]</ref>. Siaran perdanané giaran Upacara Pèngetan Dina Kamardikan [[Républik Indonésia]] angka 17 saka [[Pura Negara]] [[Jakarta]]. Siaran iki isih wujud giaran ireng-putih. TVRI sabanjuré ngliput [[Asian Games]] sing dianakaké ing Jakarta.
Naraguna anonim