TV(RI): Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Nambahi isi)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
terr serv 36 = [[Kabupatèn Trenggalek|Trenggalek]] |
terr chan 35 = 11 VHF (TVRI Jawa Timur / TVRI Nasional) |
}
 
}
 
Naraguna anonim