TV(RI): Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
terr serv 36 = [[Kabupatèn Trenggalek|Trenggalek]] |
terr chan 35 = 11 VHF (TVRI Jawa Timur / TVRI Nasional) |
 
}
}}
 
'''Televisi Républik Indonésia (TVRI)''' iku [[stasiun televisi]] pisanan ing Indonésia, sing anggegana wiwit taun [[1962]] ing [[Jakarta]]<ref>[http://www.tvri.co.id/sejarah.php Sejarah TVRI]</ref>. Siaran perdanané giaran Upacara Pèngetan Dina Kamardikan [[Républik Indonésia]] angka 17 saka [[Pura Negara]] [[Jakarta]]. Siaran iki isih wujud giaran ireng-putih. TVRI sabanjuré ngliput [[Asian Games]] sing dianakaké ing Jakarta.
Naraguna anonim