TV(RI): Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
formatting
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
(formatting)
terr serv 36 = [[Kabupatèn Trenggalek|Trenggalek]] |
terr chan 35 = 11 VHF (TVRI Jawa Timur / TVRI Nasional) |
 
}}