TV(RI): Béda antara owahan

132 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
Mbalèkaké owahan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
(Mbalèkaké owahan)
terr serv 35 = [[Kabupatèn Kebumen|Kebumen]] |
terr chan 35 = 47 UHF (melalui [[Ratih TV]]) (TVRI Nasional) |
terr serv 36 = [[Kabupaten Trenggalek|Trenggalek]] |
terr chan 36 = 11 VHF (TVRI Surabaya)<br />11 VHF (TVRI Nasional) |
 
}}