Paus Fabianus: Béda antara owahan

80 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan, replaced: . → ., greja → gréja, jabatan → kalungguhan, punika, → punika)
 
[[File:Pope-Fabian-1.jpg|thumb|right|255px|<center> {{PAGENAME}} </center>]]
'''Paus Fabianus''' punika ngasta kalungguhan Paus [[Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[236]]-[[250]]).