Ghana: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  10 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| footnotes = <div style="background:#ddf;padding:0.2em;font-size:135%;text-align:center;">'''[[Portal:Ghana|Republic of Ghana portal]]'''</div>}}
 
'''Ghana''', resminekanthi resmi disebut '''Républik Ghana''' iku nagara ing [[Afrika]]. Ghana diwatesi karo [[Panté Gadhing]] ing sisih kulon, [[Burkina Faso]] ing sisih lor, [[Togo]] ing sisih wétan, lan [[Lempongan Guinea|teluk Guinea]] lan [[Samudra Atlantik]] ing sisih kidul. Kutha krajané ya iku [[Accra]]. Nagara iki nduwé padunung kurang luwih 27.043.093 lan jembaré ana 238.535&nbsp;km².
 
== Réferénsi ==
3.569

besutan