Ghana: Béda antara owahan

114 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
== Étimologi ==
Tembung Ghana duwé teges ya iku raja prajurit saka basa Soninke<ref>{{Cite book|url=https://www.worldcat.org/oclc/46851448|title=Introduction to African civilizations|last=Jackson, John G.|first=|last2=Rashidi, Runoko.|date=2001|publisher=Citadel Press|year=|isbn=0806521899|location=New York|pages=201|oclc=46851448}}</ref> lan sesebutan iku kanggo raja Karajan Ghana ing [[Abad Tengahan|abad tengahan]] ing Afrika Kulon. Nanging, karajan iki kapernah ing laladan Guinea lan sisih loré (adoh) saka negara Ghana modhèrn.<ref>{{Cite web|url=https://www.etymonline.com/word/ghana|title=ghana Origin and meaning of the name ghana by Online Etymology Dictionary|last=|first=|date=|website=www.etymonline.com|language=en|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=2019-08-14}}</ref>
 
== Iklim ==
Iklim ing Ghana ya iku tropis, kang dumadi rong mangsa ya iku [[mangsa udan]] lan [[mangsa katiga]].
 
== Réferénsi ==
3.079

besutan